19-29 april 2017

We zijn weer wat gewoon aan het frisse Hollandse klimaat. In Israël was het warm en zonnig.
Warm was niet alleen het klimaat en de temperatuur. We hebben heel erg genoten van onze vakantie in het prachtige en dappere Israël! Jullie land heeft ons echt warm ontvangen en dat hebben jullie zelf in het bijzonder gedaan. Hartelijk dank daarvoor! Onze reis was prima georganiseerd met een goed verblijf. Maar wat we vooral heel erg hebben gewaardeerd is de keuze voor onze gidsen, Marianne en Jacky. Wat hebben zij ons veel verteld en laten zien. Iedere dag was weer een echte verrassing. Hartelijk dank ook voor de ontvangst in de synagoge op shabbat. We hebben het erg op prijs gesteld de dienst te mogen meemaken.
Je hebt ons prima voorgelicht, Yaacov. En je hebt ook goed begrepen waar wij het liefst naar toe gingen, de reis heeft onze verwachtingen overtroffen. Bernardine, ook hartelijk dank voor alles wat je voor ons hebt georganiseerd.
In al het werk wat jullie doen en voor jullie persoonlijk wensen we jullie van harte de zegen van de Eeuwige toe. Hem komt alle eer toe, ook van onze prachtige reis.

Nogmaals hartelijk dank en שָׁלוֹם !

Corrie & Frans Zwemer
Lia & Jan Zwemer