Shalom! 

Reizen naar Israël is een unieke ervaring voor jong en oud. De rijke historie van het land, de fascinerende mix van religie en cultuur, de prachtige natuur en stranden, de besneeuwde bergen in het noorden, de woestijn in het zuiden, de koraalriffen aan de Rode Zee, de interessante opgravingen en de geavanceerde technologie. Israël biedt voor ieder wat wils.
Met meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij u verzekeren dat bijna niets onmogelijk is.
Wij maken reizen op maat waarbij wij rekening houden met uw persoonlijke wensen, interesses, fysieke mogelijkheden en uw budget. Om u op ideeën te brengen hebben wij een aantal pagina’s met tips van de gids beschikbaar gesteld, en hebben wij een variatie aan programma’s samengesteld. Om een indruk te krijgen hoe mensen hun reis naar Israël met ons beleven kijkt u dan op de pagina met onvergetelijke ervaringen. Wat een dergelijke reis ongeveer kan kosten, kunt u lezen op de pagina over prijzen. Natuurlijk houden wij geheel rekening met uw budget. Flexibiliteit staat bij ons voorop.
Vanuit Jerusalem werken wij met een klein team om uw reis samen te stellen. Wij leven hier en kennen het land als geen ander. Lees hier meer over wie wij zijn en onze aanpak. Twee maal per jaar komen wij naar Nederland om uw persoonlijke wensen te bespreken en uw reis tot in detail te plannen.
Graag stellen wij ons persoonlijk aan u voor. Neem volledig vrijblijvend contact op.
Shalom uit Jerusalem,
Yaacov, Bernardine en Rivka