Het unieke van onze manier van reizen is dat wij een reis opbouwen volgens uw wensen en geen standaardprogramma voorschotelen. Bij ons kunt u uw eigen groepsreis samenstellen, maar ook met z’n tweetjes komen of met uw gezin; dat scheelt uiteraard nogal in de prijs per persoon. Wij vinden het belangrijk dat je als groep elkaar kent en daarom kunnen individuele gasten niet bij andere reizen aansluiten.
Wij willen benadrukken dat wij u graag volledig vrijblijvend een voorstel toesturen, en dat dit u tot niets verplicht.
Dit is hoe wij te werk gaan:
1. Zodra u contact met ons op neemt zullen wij, volledig vrijblijvend, samen met u in kaart brengen wat uw wensen zijn. Dit kan per e-mail, telefonisch, of tijdens een bezoek van Yaacov in Nederland of België (twee maal per jaar komt Yaacov naar Nederland en België).
2. Wij sturen u een prijsvoorstel volgens uw budget.
3. Wij stellen een gedetailleerd programma op en aan de hand van uw feedback zullen wij dit aanpassen waar gewenst.
4. Zodra het programma en de prijs naar uw wens is, zullen wij accommodatie, transport en natuurlijk de gids voor u vastleggen. Soms is het verstandig de vluchten al eerder te boeken, als uw reisdata al vast staan. Wij werken samen met Relireizen in Amsterdam, een expert op het gebied van vluchten naar Israël.
5. Wij zullen alle voorbereidingen voor uw reis treffen. Als u tijdens de voorbereidingen vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Een aantal weken voor vertrek ontvangt u de reisdocumenten. *
6. U zorgt voor een geldig paspoort (minstens 6 maanden geldig bij het verlaten van Israël) en pakt uw koffer in voor uw reis naar Israël! Identiteitskaarten zijn niet geldig voor reizen naar Israël.