Ik wil mij graag even voorstellen. Mijn naam is Yaacov Nof, uw persoonlijke gids in Israël.
Steeds meer mensen weten de weg naar Israël te vinden en misschien is het nu ook voor u eens de goede tijd? Het mooiste is toch om met een kleine groep onder deskundige begeleiding je eigen plan te trekken.
Samen met mijn vrouw Bernardine en onze medewerkster Rivka stellen wij uw droomreis naar Israël samen. U kunt hier meer lezen over ons team.  
Wij werken al jaren samen met een aantal goede, deskundige Nederlands sprekende gidsen. Ik stel graag enkele van onze gidsen aan u voor.
Al meer dan 30 jaar organiseren wij reizen op maat naar Israël. Wij specialiseren ons onder meer in Bijbelse rondreizen, archeologisch georiënteerde reizen, natuur reizen, culinaire reizen, strandvakanties, bejaardenreizen, gehandicaptenreizen, zakenreizen, incentives, en nog veel meer. Wij doen dit voor zowel grote groepen, zoals kerken, bedrijven of grote families, als voor kleine partijen. Ook kunnen wij een gids verzorgen voor een aantal dagen, bijvoorbeeld voor gasten van een cruise schip.
Wij organiseren de reis van A tot Z, vanaf het moment dat u landt totdat u het land verlaat. Wij kunnen zowel de vluchten, transfers, hotel accommodatie, transport en natuurlijk de privé gids verzorgen. Lees hier meer over onze aanpak.
Neem contact met ons op, en met plezier zullen wij een reis voor u opstellen. 
Yaacov, Bernardine en Rivka.
E-mail:  info@israelgids.nl
Tel: +972 776561800
Mob: +972 546663101