Onze gidsen

Als onderdeel van onze reizen op maat bieden wij graag diensten van onze gidsen aan. Natuurlijk staan ze graag klaar om een volledig programma met u uit te voeren, afgestemd op uw wensen.

Het kan ook zijn dat u niet meer dan een of enkele dagen een gids nodig hebt. Graag stellen onze gidsen zich hierbij allemaal aan u voor. Zeker weten dat er een gids bij is die niet alleen uw taal spreekt maar ook uw belangstelling deelt.

Al onze gidsen hebben officiële erkenning van het Israëlische Ministerie van Toerisme en ik kan uw Israelgids voor hun deskundigheid instaan.

22 thoughts on “Onze gidsen

 1. Caroline van Oppen

  Hallo, wij (2 volwassenen verblijven in Tel Aviv) willen graag een dag naar Jeruzalem, wrs zondag 10 november. Willen dan een gids voor een halve dag om ons rond te leiden, vinden het prima om in een groep mee te doen. Of met z;n tweeen, ook goed. Wat zijn de mogelijkheden? En de kosten? Nederlandse of Engelse taal gids is prima.

  Alvast bedankt!
  Caroline

 2. Alex van Essen

  Goedenavond,
  In de week van 5 – 9 aug. verblijven wij (5 pers.) in Jeruzalem. Wanneer we 1 of 2 dagen met een gids rond willen, moeten we dat dan reserveren en wat kost dat per dag? Het gaat om een Nederlands sprekende gids.

  Ik hoor graag van u.

 3. Familie van Dijken

  Goedemiddag,
  Vanaf vrijdagavond 19 april t/m maandag 22 april verblijven wij in Jeruzalem.
  Daarvoor zijn we op zoek naar een gids die ons 1 of meerdere dagdelen kan begeleiden.
  We zijn met 4 personen en ons toevoegen aan een andere groep is geen probleem
  Met vriendelijke groet, familie van Dijken

 4. Ria De Leeuw

  Goedemiddag,

  Graag zou ik willen weten of het mogelijk is om voor 2 personen een tour door Jeruzalem op 11 april as te boeken?
  Wat kunnen wij verwachten en wat zijn de prijzen.

  Graag hoor ik zsm wat de mogelijkheden zijn.

  Mvrgr. Ria de Leeuw

 5. Bram Oskam

  Goedemorgen,

  Mijn vrouw en ik hopen van 6 t/m 9 maart in Jeruzalem te verblijven en zouden in die dagen graag 1 of meerdere dagen met een gids de stad te bezichtigen. Wat zijn hier de mogelijkheden in? Ook aansluiten bij een groep is voor ons een optie.

  We horen graag van u.

  Met vriendelijke groet,
  Bram en Marjan

 6. Dennis

  Goedendag,

  Wij trekken door Israël met de auto en verblijven in Jeruzalem 4 dagen. We komen aan woensdag 27 feb en vertrekken zondag 3 maart. We komen voor de 2e keer en zijn op zoek naar een gids voor een tour door de oude stad van David en de tunnels van hizikia, bezoek van de joodse orthodoxe wijk en eventueel bezoek aan Hebron.
  Zijn er dan gidsen beschikbaar die ons kunnen begeleiden.
  Grt
  Dennis en Brenda

 7. Nellie den Butte

  wij hopen als gezin een week in israel te verblijven. (28 december tot en met 3 januari) we zouden graag Jeruzalem en de masada onder begeleiding van een gids bezoeken heeft u mogelijkheden hiervoor?

  met vriendelijke groet,
  Nellie

 8. Raymond

  Goedeavond,

  Wij zijn met 6 personen en zouden graag op 31 maart 2019 een privé tour in de oude stad van Jeruzalem willen doen. Zou dit mogelijk zijn?

  Vriendelijke groet ,
  Raymond

 9. Saretta Bollegraaf

  Goedemiddag,
  Voor mijn 60ste verjaardag ga ik met mn gezin( 5 pers.) een week ( 04.10-11.10) naar Tel Aviv.
  Ik wil graag een dag ( deel) Jeruzalem bezoeken onder begeleiding van een gids. Wat zijn de mogelijkheden voor 7, 8 of 9 oktober.
  Meer dan 30 jaar geleden al eens we tour door heel Israël gemaakt met gids Yaacov.
  Met vriendelijke groet,

 10. r gloudemans

  Wij (4 Nederlanders) zijn dinsdag 15-5 in Jeruzalem en zijn op zoek naar een Nederlandstalige gids die ons rond 10uur een paar uurtjes meeneemt op wandelroute door de stad met een lunch erbij, graag hoor ik van U. Met vriendelijke groet Rik

 11. Margot Vomberg

  Goedemiddag,

  Wij (5 Nederlanders) zijn as donderdag 26/4 in Jeruzalem en zijn op zoek naar een Nederlandstalige gids die ons rond 11Hoo een paar uurtjes meeneemt op wandelroute door de stad met een lunch erbij. Maximaal 4 a 5 uur, graag hoor ik van U. Met vriendelijke groet, Margot

 12. geanne dekkers

  Wij (moeder50 jaar en drie dochters van 18, 21 en 23 jaar) hebben een vlucht geboekt van 27 juli t/m 8 aug 2018 naar Tel Aviv. Wat zijn de mogelijkheden en kosten voor een 12 of 13 daagse trip met een van Uw gidsen?

 13. Anita

  Hallo gidsen,

  Ik kom 26 mei naar Israel voor 8 dagen en ik verblijf in Bad Yam. Ik vroeg me af wat het kost om een gids voor 1 a 2 dagen in te huren. Ik ben in het bezit van een huurauto. Ik Reis met mijn schoonvader(Invalide 72 jaar en zijn vriendin.

  Mvg

  Anita

 14. caroline

  Beste gidsen,

  Samen met een vriendin ben ik van 20/23 juni in Jerusalem en van 24-25 juni in Jaffa. Graag zouden we zo goed mogelijk gebruik willen maken van onze tijd en een goed beeld willen krijgen van Jeruzalem.
  Is het mogelijk een een tour door Jeruzalem te krijgen? We zouden het prima vinden om met een kleine groep op te trekken.
  Graag hoor ik wat mogelijk is en wat de kosten zullen zijn.

  Vriendelijke groet,
  Ruthie en Caroline

 15. Lianne

  Beste Yaacov, mijn man en ik zijn woensdag 15 en donderdag 16 november in Jeruzalem en wij zouden graag met een gids (Nederlands- of Engelstalig)de stad bekijken, gedurende een halve of een hele dag. Kunt u me vertellen wat de mogelijkheden zijn?
  met vriendelijke groet, Lianne

 16. leo kroese

  Goedemorgen,

  Ik kom samen met mijn vriendin een paar dagen naar Israel (21 t/m 24 november

  Wij komen rond een uur of 2 aan en zijn vrijdag weer vroeg weg.

  In de tussentijd willen wij zoveel mogelijk van Israel zien.

  Heeft u hiervoor een schema en wat zijn de kosten wanneer deze reis door een gids wordt begeleid.

  Hoor graag van u.

  Vriendelijke groet,

  Leo Kroese

 17. Yvette Tiesters

  Beste
  Ik verblijf van 9/04/2018 tot 21/04/2018 in oud Jeruzalem. Graag zou ik een gids willen boeken voor een excusie naar het meer van Galilea, en een naar Megido
  Kan u me advies geven waar en bij wie ik deze kan boeken.Nederland of engels
  Mijn dank bij voorbaat
  Yvette

 18. Joffrey

  Geachte,

  Wij zijn van 28 juni tot en met 3 juli in Tel Aviv. Graag willen wij 1 dag een excursie maken naar o.a. Jerusalem, Olijfberg, Bethlemen (misschien nog de Dode Zee??). Onze moeder is slecht ter been en maakt gebruik van een rolstoel. Kleine afstanden kan ze wel lopen…
  Wie heeft er tijd en wat zijn ongeveer de kosten. I.v.m. sabbath gaan we het liefst niet op deze dag..

  Met vriendelijke groet,

  Joffrey de Graaff

 19. Gerben

  We willen ook graag naar plekken zoals de Masada en de dode zee.

  Mvg,

  Gerben Bos

 20. Gerben

  Ik wil met nog een ander naar Israël in de meivakantie voor 9 dagen van 20 t/m 29 april. We willen graag een gids, is een vaste verblijfplaats handig? En wat zullen de kosten dan zijn van een gids?

 21. Nevzat Yaramis

  Beste,
  We willen met een groep jongeren met 5 jongens bijbelse plaatsen bezoeken, en andere plaatsen in Israël, dit is ons 1reis naar Israël. Vertrek vanaf 20 mei voor een week. Graag een Nederlandstalige gids.

  Met vriendelijke groeten

 22. Tineke Weide

  Goedemiddag,

  Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn voor dagexcursie vanuit Jeruzalem naar Ein Gedi/Qumran/Masada kunnen maken op zondag 19 maart a.s. of maandag 20 maart a.s.
  En graag zou ik de kosten daarvan willen weten ( 2 personen, geen eigen vervoer).

  Avast bedankt
  Met vriendelijke groet,
  Tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *