Inmiddels zijn we al weer een paar weken thuis en kijken met voldoening terug op onze reis naar Israël. We vinden met zijn allen dat we superactief zijn geweest.

We hebben een goed beeld van het land Israël gekregen en zijn onder de indruk van vele bevolkingsgroepen die daar hun weg zoeken in hun geloof.

Onze gids Menno heeft daar op zeer professionele wijze zijn bijdrage aan geleverd. Een hele plezierige gids. Dat hebben wij hem ook zeker laten weten.

Zoals ons al was verteld was het heel druk in Jeruzalem. Het lopen van de via Dolorosa was daardoor bijvoorbeeld niet mogelijk. Tegelijkertijd gaf ons het een goed beeld van de verschillende bevolkingsgroepen die Jeruzalem bezoeken. Onze gids Menno leidde ons steeds soepel langs alle drukbezochte plaatsen zodat we van de drukte niet veel hinder ondervonden. Ons verblijf aan het meer van Galilea in Vered Hagalil was een goede keus na het drukke Jeruzalem. We hebben daar met volle teugen genoten van het uitzicht over het meer en de schoonheid van de natuur dicht bij onze huizen. De jakhalzen die s ’avonds hun lied lieten horen. De herten die in de ochtend hun vreugdedans deden. Citroenen die s ’morgens uit de boom waren gevallen en voor onze deur lagen.

Dank jullie wel voor het mooie programma dat jullie voor ons hebben gemaakt .

Fam van den Brink, Fam van der Veer en Fam Blok .