Opa en Oma en 7 kleinkinderen 21-28 april 2017

Tuuttuuuutt,, Opgelet want het busje komt eraan. Allemaal de koffers bij de hand en klaar om te beginnen aan een onvergetelijke vakantie in Israël.
Nou een onvergetelijke vakantie was het sowieso en dat met opa, oma en wij, zeven kleinkinderen. Een geweldige reis die begonnen is in de huiskamer in Staphorst. Yaacov die ons heel goed begeleid heeft en goede tips heeft gegeven is bij ons gekomen om de negen meningen samen te voegen in 1 vakantie.
Ga maar aan de bak, maar voor Yaacov was het geen probleem.

Marianne is een hele vriendelijke gids die telkens weer probeerde het ons naar de zin te maken.
Samen met een leuke buschauffeur zorgde zij ervoor dat we eerst drie dagen Jeruzalem verkend hebben. Niet wachten op een groep van 40 personen, maar uitgebreid je vragen kunnen stellen, informatie opnemen en je beeld van de stad bijstellen.

Vervolgens zijn we de woestijn in gegaan naar de tent in Beerotayim bij Azuz. Het was fantastisch om rond te rijden in de Jeep en de kleine geheimen te zien van de woestijn (planten waar zeep van wordt gemaakt). Je aanpassen bij de bedoeïenen door te drinken van thee bij een vuurtje en s’avonds liggend eten.

Na deze dagen zijn we vertrokken naar het noorden van Israël en hebben we Tiberias, Caesarea, Akko en de Heilige plaatsen rond het meer van Galilea gezien en ga maar door.
We kijken terug op een geweldige vakantie die zeker voor herhaling vatbaar is.
Als laatste willen we Yaacov bedanken voor de mooie bezienswaardigheden die hij heeft samengevoegd in het programma en Marianne voor het vele geduld en de fijne tijd in ISRAËL.

Een onvergetelijke reis

Groeten Familie Talen