KlaagmuurWij, een groep van vijf personen, hebben een schitterende rondreis van 8 dagen gemaakt door een fantastisch mooi land.

Bij alle leden van de groep was het een wens om een mooie (educatieve) reis naar Israel te maken.

Via onze Nederlandse relaties kwamen wij met Israelgids.nl in contact. Vanaf het begin hadden wij er vertrouwen in dat de reis goed, ja zeer goed geregeld zou worden.

Het vervoer in een luxe airco busje en de zeer uitgebreide informatie van de gids hebben ons voorlopig een goed beeld gegeven van de noordelijke kant van Israel. Het verblijf in een goed hotel zorgde voor een goede nachtrust om de volgende morgen weer fit aan een nieuwe tocht te beginnen.

Het voordeel van onze kleine groep was dat wij zeer weinig tijd verliezen bij in en uitstappen of andere stops. De gids kent het land op zijn duimpje en wanneer er binnen de groep enthousiasme is voor bijv. roofvogels dan zorgt de gids voor een uitstapje naar dit gebied. Kleine groep is een flexibele groep. In samenwerking met de gids hebben wij heel ja heel veel gezien. Dit vele zien is niet in geld uit te drukken. Vol van alle indrukken maar voldaan zijn wij weer naar Nederland gegaan. Thuisgekomen hebben wij lange tijd vele verhalen vanuit de Bijbel maar ook vanuit locale situaties kunnen vertellen. Een volgende reis bij gezondheid gaan wij naar het zuiden van Israel .

Groep Den Hertog