Begin november 2017 zijn wij als echtpaar voor het eerst naar Israël geweest. Een hele bijzondere reis voor ons: omdat we deze reis samen met onze wederzijdse ouders hebben gemaakt. Doordat onze ouders al wat op leeftijd zijn en te maken hebben gehad met gezondheidsproblemen, wilden wij deze reis graag op ons eigen tempo doen en dus liever niet met een groot reisgezelschap gaan.

Vandaar dat wij bij Israëlgids.nl terecht kwamen. In juni is Yaacov een hele avond bij ons geweest en heeft ons uitvoerig van alle informatie voorzien. Ook konden we al onze vragen die we hadden aan hem stellen. En de reis overtrof al onze verwachtingen.

Wat was het fijn om in een luxe busje met airco vervoerd te worden door een Nederlandstalige gids die ons op alle bezienswaardige plekken bracht en ons zoveel van het land vertelde, dat wij tot nu toe alleen nog maar van de verhalen uit de Bijbel kenden. Mooi en bijzonder om dit nu met eigen ogen te kunnen zien. We willen onze twee gidsen, Gina en Menno nog hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en natuurlijk ook Bernadine en Yaacov, die dit allemaal zo goed voor ons geregeld hebben.

Wij kunnen terugkijken op een prachtige, onvergetelijke reis, waar we het nu nog veel met elkaar over hebben.