Gezinsreis1We hebben enorm genoten van onze reis. We vonden het heel bijzonder om zo door het land van de Bijbel te trekken en willen graag nog eens terug.
We hebben ten slotte nog lang niet alles gezien. Het is wel heel fijn om nu een indruk te hebben van het land. Je kunt e.e.a. nu veel beter plaatsen met het land in gedachten.

We hebben er een prachtig ( vinden wij) fotoboek van laten maken die we regelmatig eens doorbladeren. Dan komen onze herinneringen weer terug. Eigenlijk ga je dat nu pas allemaal verwerken. Je ziet zoveel in zo korte tijd dat het haast allemaal niet door dringt. Dat komt nu pas. Maar ook wel weer heel mooi want zo geniet je er nog veel langer van na.

We hebben het als reuze fijn ervaren om jou als gids te hebben. Je weet zo enorm veel over je land te vertellen. En ook heel boeiend. Daarnaast doseerde je het heel mooi. Onderwerpen die later in een beter context aan de orde konden komen bewaarde je voor die tijd. Zodoende werden we niet overvoerd met informatie en kwam toch alles aan bod. We zijn veel meer te weten gekomen van de achtergronden van het land. En ook vanuit de Israelische visie. Die helaas hier vaak in de media ontbreekt. Ook de verhalen over de holocaust hebben veel indruk gemaakt.

Al met al kijken we terug op een fantastische reis waar jij als gids enorm toe hebt bijgedragen. Nogmaals onze dank daar voor.

Gijs en Sandra, Annelise, Marjolein en Arnout en Alexander van Leersum

Gezinsreis2