Lieve Yaacov, Bernardine, Rivka en Marianne,
Hartelijk dank voor de fantastische en onvergetelijke ervaring van onze prachtige 10-daagse reis naar het Beloofde Land, samen met ons gezin ter gelegenheid van ons 25-jarig huwelijk.
Wat hebben we ervan genoten!
Eigenlijk al vanaf ons eerste telefoontje met Bernardine en daarna het enthousiaste bezoek van Yaacov en Rivka bij ons thuis op een warme zomeravond in de achtertuin.
Iedereen werd al gelijk warmgedraaid en enthousiast voor het bezoek aan jullie mooie land.
Wat hebben jullie, nadat jullie geïnventariseerd hadden waar iedereen zijn interesse lag, met elkaar een prachtig programma samengesteld, met een leuke mix van activiteiten, cultuur, geschiedenis en religie.
Van raften op de Jordaan tot slapen bij de bedoeïenen met een kamelentocht. Van een dienst in de synagoge tot een bezoek aan Yad Vashem. Van drijven in de Dode Zee tot een bezoek aan de grens met Libanon, Syrië, Jordanië en Egypte. Van lopen door Jeruzalem tot het bezoeken van de nationale parken. Van varen op een bootje in de baai van Akko tot varen op het meer van Galilea.
En wat een ontzettend lieve en ervaren gids hadden we aan Marianne Trager.
Iedereen heeft enorm genoten van haar interessante verhalen. We hebben veel gehoord en gezien, wat ook heel veel diepe indrukken achtergelaten heeft.
Iedereen was dol op haar, ze werd de laatste dagen zelfs de ’tour oma’ genoemd. Niets was haar te veel, altijd enthousiast, spontaan, geïnteresseerd, sportief, eerlijk en zo heerlijk nuchter!
Daarbij hadden we een fantastisch privé busje met chauffeur, die keurig en heel verantwoordelijk reed!
Ook Yaacov enorm bedankt voor de uitleg tijdens de sabbatdienst in jullie synagoge. Wat een belevenis en wat fijn dat er een Engelse vertaling bij was en er tijdens de dienst ook af en toe wat in het Engels vertaald werd, zodat wij het toch een beetje konden volgen.
Rivka, ook jij bedankt voor alles! Je onuitputtelijke inzet en altijd geduldige en snelle antwoorden op al onze vragen. We hebben dat enorm gewaardeerd!
Ook de contacten met Reli Reizen voor het boeken van de tickets was fijn. Je merkt echt dat jullie met een professioneel team werken om er een onvergetelijke reis van te maken.
Al met al is onze reis een onuitwisbare herinnering geworden, dankzij jullie!
Iedereen heeft er zo enorm van genoten, dat ze graag nog wat langer hadden willen blijven. Wie weet, het smaakt naar meer…?
We kunnen niet anders dan iedereen aanbevelen een reis bij jullie te boeken. Zo fijn dat jullie een afgestemd programma kunnen bieden, daarmee wordt echt het maximale uit een reis gehaald!
Nogmaals onze hartelijke dank voor deze fantastisch onvergetelijke reis in jullie prachtige land Israël!
Het blijft een boeiend, maar ook ingewikkeld land. Dat maakt het tegelijkertijd ook interessant en geeft veel stof tot nadenken.
We blijven een warm hart houden voor Israël en ook voor jullie!
Shalom en lieve groeten van,
Familie Westerlaken