Mijn naam is Leontine en ik ben geboren en getogen in Nederland. Daar heb ik gestudeerd en gewerkt als maatschappelijk werkster tot ik verliefd werd op een Parijzenaar. Ik ben naar Parijs verhuisd en ben daar gaan studeren om gids te worden.
Ik heb in Parijs vele gelukkige jaren als gids gewerkt tot ik met mijn man heb besloten om onze Joodse wortels op te gaan zoeken in Israël.
We zijn in dit prachtige land gaan wonen en ook hier in Israël ben ik gaan studeren om gids te worden, het mooiste beroep ter wereld.
Ik zou U graag de schoonheid, de geschiedenis en de cultuur van Israël willen laten zien. De complexiteit van dit land met U delen en het wonder dat Israël sowieso bestaat U uit te leggen; dát zijn twee van de vele onderwerpen waar ik het over zal hebben als ik U gids.
Verder ben ik altijd op zoek naar de beste restaurantjes, goede Israëlische wijn en kaas, unieke plekjes, bijzondere Israëliërs en ik zal mijn ontdekkingen graag met U delen.
Ik heb een speciale opleiding bij Yad Vashem afgerond, het Holocaustmuseum in Jeruzalem. Yad Vashem is daarmee één van mijn vele specialiteiten geworden.
Ik kijk er naar uit U te mogen gidsen in Israël. 
Bereik Leontine via leontine@israelgids.nl