AyallaZionPhotoAyalla Zion is geboren en getogen in Nederland. Sinds 1980 gediplomeerde gidse en chauffeur in geheel Israel. Getrouwd met gids/chauffeur Avi Sonnenberg. Het echtpaar heeft 6 kinderen.
Ayalla gidst in het Nederlands, Engels, Duits en Hebreeuws. Ze heeft veel ervaring met (jeugd) groepen, orthodox zowel als seculier, pelgrims, barmitsva-tours, families met (groot)ouders en (kleine) kinderen. Ayalla4Tevens met individuelen, regeringsfunctionarissen, mensen met speciale behoeften, van allerlei nationaliteiten en verschillende religieuze achtergronden.
Het is ook een bijzondere ervaring om met haar fietsend of wandelend het uitermate boeiend en afwisselend Israel te verkennen.
Ayalla is een zeer deskundige gids die veel weet op het gebied van geschiedenis, archeologie, religies, flora en fauna, landschappen en dat op een sprankelende en boeiende manier kan overbrengen. 
Ze is thuis zowel in Tenach (Oude Testament) als in het Nieuwe Testament. Als gelovige orthodoxe Jodin geeft ze meerwaarde in haar informatie vanuit een doorleefd Jodendom. Ayalla is een vrouw die met haar warmte, charme en HUMOR mensen voor zich wint.
Bereik Ayalla via ayalla@israelgids.nl