Yaacov Nof
Mijn naam is Yaacov Nof. Ik heb ruim 50 jaar ervaring als gids voor Israëlreizen, zowel in het Nederlands (mijn moedertaal) als in het Engels. Mijn specialisaties zijn religie en natuur. Wat de praktische kant betreft: ik bezit een luxe minibus met airco, met ruimte voor 7 personen, uw gids en uw bagage. Maar ook voor grotere aantallen hebben wij (mini) bussen.
Due to the large demand, I cannot guide all tours myself. We are proud to have a team of good experienced guides, who we gladly introduce to you on this page. aan u voorstellen. Twee keer per jaar kom ik naar Nederland en België voor persoonlijk advies.
Bernardine Nof
Mijn naam is Bernardine Nof. Ik ben geboren in Den Haag direct na de oorlog, en ben op 22 jarige leeftijd naar Israël geëmmigreerd. Ik heb mij hier vanaf de eerste dag thuis gevoeld. Vlak na mijn aliya (immigratie naar Israël) heb ik de gidsenopleiding gevolgd. Ik heb met heel veel liefde gedurende een aantal jaren groepen door Israël geleid. Ik verzorg nu al meer dan 35 jaar reizen naar Israël voor grote en kleine groepen van over de hele wereld. Het geeft veel voldoening om van onze gasten te horen dat hun reis naar Israël een onvergetelijke ervaring was.
Rivka Serraf
Shalom allemaal. Mijn naam is Rivka, geboren in Nederland en ben op 24 jarige leeftijd naar Israël verhuisd vanuit Amsterdam. Ik heb in Nederland Voeding en Diëtetiek gestudeerd, maar door mijn passie voor de natuur en historie van mijn thuisland Israël besloot ik een baan te zoeken in het toerisme. Met veel plezier werk ik samen met Bernardine op het kantoor om uw reis naar Israël samen te stellen. Ik ben de operations manager in ons kantoor in Jerusalem, wat inhoudt dat ik uw reis van A tot Z regel.
Please reach out to us. We would love to send you a proposal for a tour and show you what is possible for your tailor made tour to Israel.  
Looking forward to welcome you in Jerusalem!