Yaacov Nof

Uw persoonlijke gids in  Israël

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Jaacov Nof. Ik ben uw persoonlijke gids in Israël. Steeds meer mensen weten de weg naar Israël te vinden en misschien is het nu ook voor u eens de goede tijd? Het mooiste is toch om met een kleine groep onder deskundige leiding je eigen plan te trekken. En daar wil ik graag bij helpen.

Ik heb ruim 40 jaar ervaring als gids voor Israelreizen, zowel in het Nederlands (mijn moedertaal) als in het Engels. Mijn specialisaties zijn religie en natuur. Wat de praktische kant betreft: een luxe minibus met airco staat al klaar, met ruimte voor 7 personen, uw gids en uw bagage. Maar ook voor grotere aantallen vinden we een comfortabele oplossing. Hier in Israël wordt alles geregeld door Diesenhaus Unitours, het grootste reisbureau in Israël.

Minivan 8 personenHet unieke van onze manier van reizen is dat wij een reis opbouwen volgens de wensen van de mensen en geen standaardprogramma voorschotelen. Bij ons kunt u uw eigen groepsreis samenstellen, maar ook met z’n tweetjes komen of met uw gezin; dat scheelt uiteraard nogal in de prijs per persoon. Wij vinden het belangrijk dat je als groep elkaar kent en daarom kunnen individuele gasten daar niet bij gevoegd worden.

Wij maken reizen op maat waarbij wij rekening houden met uw wensen, uw interesses, uw fysieke mogelijkheden en uw budget. Om u op ideeën te brengen heb ik een aantal pagina’s met reisideeën beschikbaar gesteld.

Gezien de grote belangstelling kan ik lang niet alle reizen zelf begeleiden. We zijn blij met een heel team aan kwalitatief goede gidsen, die we op deze pagina aan u voorstellen. Ervaringen van onze gasten zijn te lezen in de categorie Reisverslag.

Via de pagina Contact kunt u mij vrijblijvend een mailtje sturen om te horen wat de mogelijkheden zijn voor uw persoonlijke reis. Twee keer per jaar kom ik langs in Nederland en België voor persoonlijk advies.