Jubileum

Familie Sanberg:
Op deze reis ter gelegenheid van ons huwelijksfeest willen we onze kinderen Israël laten zien zoals wij er over denken en beleven. De plaatsen uit de Bijbel, maar ook Israël van vandaag. En we willen er een strandvakantie in Eilat aan vastknopen.
jansanberg@hetnet.nl

Yaacov Nof

25-jarig huwelijksfeest

Ik bezocht de familie in Nederland om de precieze wensen te horen om het land te laten zien door de ogen van het echtpaar met mijn aanvullingen erbij. Het moest echt iets worden om samen te vieren, zo dat ook de jongere generatie er veel van zou genieten.

We reisden 8 dagen door Israël, waarbij ik het hele gezin ruim kon meenemen in onze minibus. We hebben de klassieke plaatsen gezien zoals Jeruzalem met onder andere Gethsemané, het Israel-museum met de Dode Zee-rollen, Ein Gedi bij de Dode zee, plus het meer van Galilea (en op deze manier met een klein groepje ziet men bijna het dubbele dan met een groep van 50 man).

Daarna was er nog genoeg tijd over voor een strand vakantie in Eilat, van waar we gezorgd hebben dat de familie terug vloog naar Nederland. De overnachting op de rondreis was in simpele maar schone hotels in Jeruzalem en Tiberias. En in Eilat in een goed klasse hotel dicht bij de zee.

Skyline van EilatZo wilde de familie het.

Dus… dat hebben we geregeld!