Jaacov Nof uw gids in Israel

Wij maken reizen op maat waarbij wij rekening houden met uw wensen, uw interesses, uw fysieke mogelijkheden en uw budget. Twee keer per jaar kom ik naar Nederland om persoonlijk uw wensen door te nemen.
Kijk op uw gemak rond en vind hieronder Tips van de gids en Reisverslagen van mensen die met ons mee gingen. Of vind een keur aan ideeën voor een nieuwe reis. Graag stel ik me persoonlijk aan u voor en ik vind het plezierig als u eens contact opneemt.

Van 14 januari tot 7 februari 2020 hoop ik weer naar Nederland te komen, om de mensen te bezoeken die een reis plannen of een idee willen krijgen wat de mogelijkheden zijn.
Email ons en dan maken wij een volkomen vrijblijvende afspraak zonder enige verplichting van uw kant.

Volgend jaar in Jeruzalem!
Jaacov Nof.

Twee keer per jaar hoop ik weer naar u toe te komen, in Nederland en België.

Fijn als u een afspraak wilt maken voor contact over een mogelijke reis – een persoonlijk gesprek doet vaak meer dan tien mailtjes