Contact

Persoonlijk contact

Uw Israëlgids is méér dan een site op het net of een stem aan de telefoon.

noffam1Om precies te zijn: ik ben het zelf en samen met mijn vrouw Bernardine wil ik u graag te woord staan en verder helpen met een persoonlijk advies.

Jaacov Nof
Yitshak Ben Dor street 1 apartment 8
Jerusalem 93281
Israel

Email: info@israelgids.nl

Telefoon: 00972 2 6731896

Portable: 00972 522631787

tijdens verblijf in Nederland: 06-24196068

Gastenboek

Hieronder kunt u reacties en berichtjes kwijt in ons gastenboek; wat u hier schrijft is voor iedereen zichtbaar. Voor privé-berichten gebruikt u uiteraard de mail.

 1. Gerrit en Evelien van Lagen
  10 juli 2017 op 13:57 | #1

  Hallo,
  Lagarde bood ons een reis naar Israel aan met een privegids.
  Inmiddels zijn wij alweer een tijdje terug in Nederland, maar kijken terug op een schitterende reis met Marianne als gids!
  Wat heeft zij ons veel laten zien van dit bijzondere land. Wat heeft zij ons enorm veel informatie gegeven! We hebben genoten!
  Ons fotoboek is inmiddels ook klaar en iedere keer beleven we het weer opnieuw.
  Hartelijke groet,
  Gerrit en Evelien

 2. erwin
  5 juli 2017 op 13:26 | #2

  Hoi,

  ik ben op zoek naar een eendaagse reis, met 4 personen. privé reis met gids.
  van tel Aviv naar Jeruzalem.
  in de periode van 29 september tot 4 oktober.
  wie zou me hierbij kunnen helpen?

  MVG,
  Erwin

 3. Annemarie
  1 mei 2017 op 13:29 | #3

  Hallo, Wij gaan in september naar Israel en willen graag een kamelentocht maken. Dit zal waarschijnlijk in Arad zijn maar we weten niet of dit spontaan kan of dat we vooraf moeten boeken.

  Met vriendelijke groet, Annemarie

 4. 25 september 2016 op 12:39 | #4

  Beste Israëlgids,
  samen met mijn nicht hoop ik volgend jaar eind april/begin mei naar Israël te gaan. We gaan met z’n tweeën een week en willen graag een aantal dagen met een gids wat hoogtepunten verkennen in Israël. Het is voor ons beiden de eerste keer dat we naar uw land komen en we verheugen ons er heel erg op!
  We hebben een aantal dingen, die we graag willen bezoeken/zien en we hopen dat een van uw gidsen ons daarbij kan vergezellen! In elk geval willen we graag naar de woestijn, grotten van Qum Ran, Golan, Massada, Dode Zee, Ein Ghedi (kibboets?), meer van Galilea.
  We hopen heel erg, dat hier een programma van te maken is. We denken zelf aan drie of vier dagen met een gids, dat hoeven niet aaneengesloten dagen te zijn.
  Ik hoop dat u contact met mij wilt opnemen. Als u mailt, dan kunnen we eventueel telefoonnummers uitwisselen!
  Hartelijke groet, Esther Kloppenburg

 5. Corrie
  30 juli 2016 op 19:23 | #5

  Shalom, ij hopen volgend jaar in juli naar Israël te gaan. Wij zijn al vaker geweest ook met groepjes van 12 pers. Volgend jaar hopen we met 8 personen een rondreis te gaan maken. Nu is onze vraag. Rijdt u met uw auto ook naar Samaria? We willen graag naar Jacobs Well, de Gerizim op om de Tahini fabriek te bezoeken, en naar de oude Tel Sebaste, en naar Shilo. afgelopen juni zijn wij wel bij de Jacobs well geweest, maar dan met de reguriere bus.

  Misschien kunt u ons hierin helpen. Het is nog ver vooruit, maar ja we willen de andere mensen toch een gespecifiseerde reis aanbieden.
  Gods zegen met u en uw vrouw als gids in Israël. Ook lijkt het ons erg mooi om met ons 8ten als we op vrijdagavond de 28 ste july 2017 in Jeruzalem zijn een sabbatsmaal mee mogen maken bv bijmensen thuis. Gewoon tegen betlin natuurlijk.

  Toda raba

  Corrie uit Bodegraven Nederland

 6. Erna Folmer
  4 juli 2016 op 22:40 | #6

  Hallo meneer Nof,
  wij hopen met zijn drieën echtpaar en zoon van 14) naar Israél te gaan om kennis te maken met aanstaande schoonfamilie. Wij zouden echter graag een nederlandstalige gids willen voor vrijdag 8 of vrijdag 15 Jeruzalem. Ook denken we na over een 2-daagse reis naar Petra als dat mogelijk is.\\met vriendelijke groet,

  Pieter en Erna (tel. nr. Nederland 0180701020: we hopen woensdag 6 juli te vertrekken)

 7. Joas Fontijn
  24 januari 2016 op 23:54 | #7

  Goedendag,
  Wij (Joas 35, Wendy 35, Jaël 8, Hadassa 6 en Micha 2 jaar oud) willen in de zomervakantie ook naar Israël.
  Als het even kan wil ik Hadassa het ziekenhuis in Jeruzalem laten zien en Jaël Golgotha en uiteraard veel andere Bijbelse plaatsen.

  Bij voorbaat dank voor uw reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Joas Fontijn.

 8. jan berkhout
  22 januari 2016 op 23:01 | #8

  Shaloom Yaacov en Bernardine,
  Deze week zaten Theo en ik bij elkaar en ineens zei Theo: ik denk toch weer aan onze Israelreizen. Wat hebben we daar toch van genoten. De ene herinnering na de ander kwam weer naar boven. We zouden zo weer mee gaan. Ik heb ik oktober een herniaoperatie ondergaan. Ik herstel, maar mijn lopen is nog miserabel. De komende weken ga ik weer naar de neuro-loog en deze wil een veer aanbrengen in mijn rechterschoen, waardoor het lopen weer veel beter gaat. Ik houd je op de hoogte en wie weet.
  Vanavond was er op de Frans zender Mezzo een Israëlisch orkest met de vijfde symfonie van Mahler. Een mooie uitzending. Ik ben erg gehecht geraakt aan Israël, ik houd van jullie en ook van het land Israël.

  Ik hoop dat het goed gaat met jullie en ook met het toerisme Hartelijke groeten, jan berkhout

 9. hc smits
  30 oktober 2013 op 23:57 | #9

  Beste Jaacov,

  Gijs Zonnenberg is bij ons op school geweest(Marnix).

  Ik ben onderwijsassistent op de praktijkonderwijs.

  Ik heb al jaren een droom ,om naar Israël te gaan.

  Ik heb op het Israël-koor gezeten, iedereen ging mee, maar door dat ik gescheiden ben, met 5 kinderen vond ik het te duur om 1600 euro uit te geven voor twee weken voor mij alleen.

  Nu heeft Gijs en Annemarie Vink mij weer enthousiast gemaakt.

  Ik dacht er moet een oplossing zijn dat ook ik, naar Israël kan!!!.

  Ik dacht ik probeer het zelf te regelen voor mijzelf, maar ook voor familieleden met een minimale beurs. Afgelopen oktober ben ik jarig geweest en heb hier en daar gepolst bij mijn familie. Er zijn er nog meerdere die mee willen mits de prijs aantrekkelijk is. We willen in de herfstvakantie 2014, en maar 1 week. Nu mijn vraag:

  Weet jij goedkope huisjes waart we zelf kunnen koken?

  Of een goed appartement voor weinig?

  Waar we een bus of auto s moeten huren?

  Zouden we die heel de week nodig hebben of kunnen we het met een paar dagen huren af?

  Wat kunnen we allemaal zien in 1 week?

  Hoeveel kun je plannen op 1 dag?

  Heb jij nog ergens een compleet overzicht voor een week?

  We kunnen natuurlijk niet alles zien, wat is belangrijk om te bekijken?

  Heb jij enig idee hoeveel het gaat kosten ?

  Ik ga er van uit dat we met een groepje gaan van tussen de 15 en 20 personen.

  Maar dat kunnen ook een paar mensen meer of minder zijn.

  Je zou ons heel erg helpen!

  Ik vraag van andere mensen ook tips, dan kunnen we ze bij elkaar leggen en in elkaar puzzelen

  Een hartelijke groet Ria Smits

  smits1961@hotmail.com

 10. M.J. Kleuters
  27 september 2013 op 18:12 | #10

  Beste lezer,

  Mijn man en ik hebben dit in februari 2013 een reis naar Israël geboekt deze is helaas geannuleerd. Toch willen wij heel graag naar Israël eind febr. begin maart 2014. U website spreekt mij zo aan ik hoop dat u ons de nodige informatie kunt geven. Waar en hoe we het beste kunnen boeken.

  MVG José Kleuters

 11. C. A. Sloof
  21 juni 2013 op 11:56 | #11

  Goede morgen Jaacov en Bernardine,

  Wij zijn van plan om DV van 28 april t/m 10 mei 2014 met een groep van maximaal 20 personen op vakantie te komen naar Israël.Reisleider is dan ds. P. de Vries uit Neder-Hardinxveld.Het zal een wat oudere groep worden waarvan de meesten al Israël reizen gemaakt hebben (behalve ds. de Vries).Wij zouden graag met jullie deze reis willen maken en dat jullie één en ander voor ons regelen enz.Wij zijn bezig om een programma te maken, maar dat komt nog. Jaacov is al een keer bij ons thuis geweest in Lunteren om onze reis in oktober 2010 te bespreken.
  Graag horen we van jullie.
  Hartelijke groet, vanuit Lunteren, Holland.
  Kees en Gerrie Sloof.

 12. N.C. de Rooij
  20 mei 2013 op 12:51 | #12

  Hallo meneer Nof, ik kom ,met mijn schoonzoon Dick, op 17 juli aan in Israel voor 1 week. Wij slapen in het Legacy Hotel in Jeruzalem 5 dagen en de laatste dag in het King David Hotel te Jeruzalem. ikzelf ben 4 keer in Jeruzalem geweest, maar mijn schoonzoon nog niet. Wegens de korte tijd willen we een effectief programma indelen rond Jeruzalem. In ieder geval willen we in de dode zee zwemmen, Yad Vashem zien en enkele hoogtepunten in Jaruzalem. onze wens is om , al was het maar 1 nacht, in de woestijn te slapen. verder willen we juist niet wat iedere toerist wil maar een Joodse familie op Seideravond, of enig contact met militairen, in ieder geval het echte Israel. Wij zijn Christenen en zeer geinteresseerd in het volk. wij zijn lid van Christenen voor Israel en Israel today. Kortom vrienden van Israel. Hopelijk heeft U een antal dagen ,b.v. 3 dagen voor ons beschikbaar, en kunt U een programma voor ons maken. De tijd is beperkt maar we hopen later terug te komen voor een langere periode. Vriendelijk groet Nico de Rooij